Dhomat Tona

Luksoze, Komode, Unike


Dhoma Dyshe

TV   WiFi   Kondicioner

Me një ballkon, kjo dhomë dyshe ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Dhoma ofron 1 krevat.

Rezervoni »

Dhomë Treshe

TV   WiFi   Kondicioner

Me një ballkon, kjo dhomë treshe ka gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Dhoma ka 2 krevate.

Rezervoni »

Dhomë Katërshe

TV   WiFi   Kondicioner

Me një ballkon, kjo dhomë katërshe ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Dhoma ofron 3 krevate.

Rezervoni »

Dhoma Familjare

TV   WiFi   Kondicioner

Me një ballkon, kjo dhomë familjare ofron gjithashtu ajër të kondicionuar dhe një TV me ekran të sheshtë. Dhoma ka 3 krevate.

Rezervoni »

Sepse pushimet janë për relaksim.

Ne mund t'ju ndihmojmë të përshtatni qëndrimin dhe përvojën tuaj brenda buxhetit tuaj të caktuar
Kontrolloni Ofertat Tona Speciale